Cum se agata pe Facebook?

Da, am cont pe Facebook facut din curiozitate. Am vrut sa vad ce este cu platforma asta noua de socializare. Mi-am gasit aici o multime de colegi din liceu si facultate. Precizez ca am in lista doar persoane pe care le stiu din real life. Astazi mi-a trimis un oarecare un mesaj care continea cuvantul “buna”. Atat. I-am trimis inapoi: “??? … hello”. Am primit un nou “buna”. Aici mi-am pierdut rabdarea si l-am intrebat daca mai stie si alte cuvinte in afara de “buna”. Mi-a trimis o cerere de prietenie. Oh, my God! Asa fara cuvinte? Fapte direct?! Intr-un final a reusit sa vorbeasca si sa spuna ca e nou pe Facebook si nu prea stie sa-l foloseasca. Nu-mi vedea pozele din cauza setarilor de securitate. I-am dat confirmare la cererea de prietenie din curiozitate, sa vad ce tampenii mai spune. Si chiar a spus multe tampenii si ma mai si intreba daca a reusit sa imi trezeasca interesul. 🙂 Iar raspunsul meu a venit prompt si sincer: NU. Si cu toate astea omul continua sa ma interogheze si sa spuna si mai multe tampenii. Cica vroia sa ne cunoastem pentru ca in poze par “suficient de draguta si linistita”. Ce compliment mai e si asta?? 🙂 Vazand ca nu renunta, i-am zis ca ne putem cunoaste in trei impreuna cu prietenul meu (care e unul imaginar, dar in acest caz am fost nevoita sa-l invoc). Atunci s-a dezumflat omul, tot avantul i-a disparut, a esuat pe mal. A mai reusit sa balmajeasca un “bine, atunci nu ne cunoastem face to face” sau parca a zis “fata in fata”. Eu ii mai tot dadeam cu engleza pe acolo, dar nu prea cred ca pricepea ce zic. Si uite asa “era” sa ma agate unu pe Facebook!

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

56 de răspunsuri la Cum se agata pe Facebook?

 1. Florin Iepan zice:

  Wow…. trecând peste graba lui trebuie totuși să-i admir norocul… norocul de a te fi putut vedea… 😉

  • darklorelei zice:

   si la ce i-a folosit?

   • Florin Iepan zice:

    E irelevant daca a știut ori ba să folosească norocul său… nu întâmplător există zicala de a nu irosi nestematele pe porci… tocmai pentru că există oameni care nu știu să le aprecieze și le tratează ca simple pietre bune de călcat în picioare… 🙂

 2. Xenonisis zice:

  În poze pari drăguţă şi liniştită ? Aparenţele sunt înşelătoare, apele liniştite sunt adânci… LOOOOOL

  Îmi place textul ăsta scurt, ai un talent deosebit să mă faci să râd cu poftă – uneori… LOOOOL

  Deci nu arăţi pozele decât celor din real life ? … Ce rost are să te arăţi online celor care te ştiu deja din viaţa de zi cu zi? …??? …

  Şi uite aşa “era” să mă agaţe unu pe Facebook… Hilară propoziţia asta, felicitări! LOOOOOL

  Eu nu intru deloc pe Facebook, dar aş vrea să te cunosc, cu sau fără prietenul ăla imaginar (yeah, imaginar, right, sure, whatever you say siren… )

  Hugs and kisses! Cheers!

  • darklorelei zice:

   Am priceput ce coarda vrei sa atingi cu proverbul acela. Atata timp cat nu ma cunosti (decat prin cuvintele de pe blog) nu poti face decat presupuneri. 🙂
   De ce profilul tau de pe Facebook este parasit? Sau ti-a fost blocat pentru ca nu e the real one? 😛
   p.s. Te razgandesti cam des, Xenon! Cand vrei fata, cand o alungi … Acum mi-am amintit ca iti dadusem o tema candva: sa scrii ceva in care sa apara cel putin o data „Iarta-ma!”. Ai incercat?

 3. Xenonisis zice:

  Am profil şi pe Facebook ? Nici nu ştiam, pe bune! Aceste conturi au fost făcute de altcineva, de un „third party” nu de mine! Am conturi peste tot, Myspace, Youtube, hotmail, yahoo, etc… Pe Facebook eu nu am intrat niciodată, poate de aceea arată părăsit…

  Când vreau fata, când o alung… Eu vreau fata desigur, nu am alungat-o de fapt să ştii, ea singură a spus adio şi a plecat!

  Nu-i bai însă, cuvântul adio în dragoste e ca şi o ploaie de primăvară să ştii…
  Vrei să îţi spun adevărul ? Te plac foarte mult, dar degeaba îţi fac declaraţia asta acum, fiindcă tu ştii deja asta! Şi fiindcă eu te plac foarte mult şi tu mă placi enorm, e un principiu simplu, lege nescrisă, nu poţi să nu iubeşti un om care te iubeşte nespus!
  Eu am un principiu, nu spun niciodată „iartă-mă” în dragoste! Fiindcă în dragoste nu e nimic de iertat iubito… Got it? Deci ţie personal nu am să îţi spun niciodată „iartă-mă”… 🙂

  Te-am alungat fiindcă te plac foarte tare însă nu pot să scriu pentru tine fiindcă nu am imaginea vizuală, şi nu pot scrie pentru o fantomă! Ştiu că eşti femeie, ştiu că eşti frumoasă, ştiu că eşti inteligentă, dar toate aspectele astea nu sunt de ajuns! Ca să pot scrie am nevoie de o imagine, de imaginea ta, am nevoie de trupul tău!

  Şi fiindcă nu eşti dispusă să trimiţi nici măcar o amărâtă de fotografie, dragostea noastră se prăbuşeşte în jurul nostru ca un castel de cărţi! Tu eşti sămânţă bună de femeie, de muză, dar nu vrei să cooperezi, iar eu nu pot scrie pentru tine în condiţiile date!

  Literar vorbind, mă arunci din şa ca o iapă neîmblânzită iar eu nu pot folosi nici zahărul nici cravaşa ca să te îmblânzesc ! Spune tu, cum să procedez în continuare?… 🙂

  • darklorelei zice:

   Disecarea pe scurt a textului tau:
   1. Ea a spus adio pentru ca tu ai impins-o sa faca asta.
   2. Nu inteleg: cine pe cine iubeste nespus aici? 🙂
   3. „Pe Iarta-ma” il ceream intr-o scriere de-a ta. Am intuit raspunsul tau si din aceasta cauza l-am cerut intr-un text ce nu mi se adresa in mod direct sau special. 😛
   4. Interesanta motivatia pentru cererea fotografiei. Ti-am mai spus pana acum cat talent literar ai? Da, probabil sunt fanul tau nr. 1! Cu toate acestea „te-am alungat fiindca te plac foarte tare” este o expresie stereotipa careia nu-i inteleg sensul.
   5. Iar despre comparatia din final … stii ca azi m-am gandit la ceva asemanator dar referitor la tine? Mi-a trecut prin minte imaginea unui armasar neimblanzit. Se pare ca amandoi ne visam dresori … :))
   p.s. a) Textul „Love or lust” nu a fost scris pornind de la mine? De la o intrebare de-a mea mai precis. Si l-ai putut scrie fara imaginea mea.
   b) De cate muze aveti nevoie, domnule Bukowski? Catul Bogdan avea nevoie doar de una. 🙂

 4. Xenonisis zice:

  1. Ea a spus adio din mândrie feminină (feministă).
  2. Te plac, e deajuns pentru moment.
  3. Cum îmi trimiţi o poză o să îţi scriu un text intitulat „Iartă-mă” care o să îţi taie răsuflarea.
  4. Talent literar ştiu şi eu cât am, că pot face comparaţii cu ceea ce citesc uneori! Nu te-am alungat, am spus că te banez dar nu am făcut-o, nici nu ştiu cum să banez pe cineva, nici nu am în intenţie asta! Numai mândria şi încăpăţânarea ta ne-au adus aici!
  5. Amândoi ne visăm dresori? Dar nu putem fi amândoi dresori nu ? LOOOOOOOOL

  PS a) Textul “Love or lust” nu a pornit neapărat de la tine, deşi am vrut să îţi creez impresia asta şi chiar am reuşit! “Love or lust” e o expresie foarte veche folosită de mulţi oameni de-a lungul timpului, nu îţi aparţine şi nu îmi aparţine să ştii! Dacă citeşti review-ul meu la Dante’s Inferno (e un joc ăsta) ai să observi că vorbesc acolo de LUST cu mult înaintea la ce ai scris tu despre LUST! Ştiam foarte bine de LUST, nu am aflat conceptul de la tine iubito, şi dacă ştiam de LUST este evident că ştiam şi de LOVE, nu crezi ?

  PS b) 1) Cine e Bukowski ? 2) Cine e “Catul Bogdan” ?

  Eu nu am nevoie de mai multe muze, am nevoie de una singură, cea mai bună! Dar până o găsesc pe respectiva, ce să fac şi eu, scriu şi eu pentru cine pot scrie! Picasso a făcut aşa, toţi marii artişti au făcut asta, (deşi Picasso numai mare artist nu a fost) ce îţi veni să te iei de mine ? Dacă arunci cu pietre în mine atunci ar trebui să arunci cu pietre în mai toţi marii artişti ai lumii! Shakespeare a dedicat până şi un poem lui Adonis (damn it), de ce nu îl iei la rost şi pe el ???

  Poate pentru că tu -ca femeie- găseşti interesant respectivul poem… ??? Nu-i aşa ?

  Adevărul e evident uneori în istorie! Leonardo Da Vinci -de exemplu- a trăit cu un “băiat”!!! În felul ăsta a reuşit de minune să fie un inventator, un pictor şi un cercetător desăvârşit printre altele!!! Din nefericire, “eu nu place băieţii”, aşa că sunt blestemat de soartă să accept resemnat toanele reprezentantelor sexului frumos… şi alunecos…

  Cheers!

  PSS Să îţi tragă şi Cupid şi Eros câte o săgeată direct în inimă, din partea mea… 🙂

  • darklorelei zice:

   1. Dar din ce motiv a dat el ultimatumul?
   2. Fraza aceasta „Şi fiindcă eu te plac foarte mult şi tu mă placi enorm, e un principiu simplu, lege nescrisă, nu poţi să nu iubeşti un om care te iubeşte nespus!” m-a facut sa pun acea intrebare. Ar fi fost absurd sa imi raspunzi altceva.
   3. Sunt sigura ca asa ai face.
   4. Deci tot Eva e de vina pentru ca i-a intins marul lui Adam, iar el, saracul este nevinovat si cu o coasta lipsa. 🙂
   5. De asta am si zis-o. So … may I put you in a leash? (LOOOOL – cum ai zice tu; stiu, stiu … nici nu trebuie sa mai reactionezi la replica asta. Cred ca aud deja ragetul, leule!:P)
   p.s. a) Eu vorbeam strict de textul tau, nu de originea expresiei/cuvintelor. Damn, de ce nu poti sa daruiesti ceva total si definitiv? De ce trebuie sa-ti iei jucariile inapoi cand te supara ceva? KID!
   b) Bukowski stii sigur cine e. Catul Bogdan – sigur nu, dar ti-a spus Google deja.
   c) „Eu nu am nevoie de mai multe muze, am nevoie de una singură, cea mai bună! Dar până o găsesc pe respectiva, ce să fac şi eu, scriu şi eu pentru cine pot scrie!” … wow! daca ai vrut sa spui aici ce inteleg eu, inseamna ca sunt in continuare just another Eva … „toate femeile sunt Eva”, „Adio, Eva!”, „Eva Lorelei” … sad.
   Cupid si Eros au fost capturati. Daca ii vrei inapoi pentru a te mai folosi de serviciile lor va trebui sa negociezi!

 5. Xenonisis zice:

  1. “Ea a spus adio pentru ca tu ai impins-o sa faca asta.”

  Oare nu recunoşti singură în fraza de mai sus că acţionezi „împinsă de la spate” de mine ? Da, e adevărat, recunosc, te voi împinge să faci multe lucruri în viaţă, dar mai ales am să te împing în perete de foarte multe ori…

  Nu ştiu nici de Bogdan nici de Bukowski, deşi de ultimul parcă am vorbit noi odată… Eu nu caut pe Google bărbaţi, ce crezi că am înnebunit ??? Dacă vrei să ştiu cine sunt tipii va trebui să îmi explici tu!

  Nu eşti „just another Eva”… Eşti inteligentă, jucăuşă, plăcută, ai calităţi cu carul! Problema e că nu mă inspiri să scriu ceea ce vreau eu să scriu! Îmi place să vorbesc cu tine, eşti superbă de un chat prelungit de exemplu, dar nu produci rezultatul dorit, literar vorbind nu eşti muza mea! Încă!

  Ok, poate Love or lust a fost inspirat cât de cât de tine, recunosc, dar ce textul ăla e cumva reprezentativ pentru literatura universală ? Eu pot scrie de 10000000 ori mai bine de atât!!!

  Referitor la dresaj… Tu te poţi vedea ieşind vie din cuşca unui leu sălbatic? Acum pe bune, dacă intri acolo, ai atâta tărie încât să mai ieşi vie ? Fiindcă eu mă văd ieşind viu din cuşca leoaicei, fără nici o problemă chiar!

  Acum pe bune, de ce vrei tu să pui un leu în lesă ? Unde ai mai auzit tu aşa nonsens, să îmblânzeşti leul savanei! Leoaice domesticite sunt multe pe Pământ, câtă frunză şi iarbă! Însă lei de casă nu prea găseşti nicăieri!

  Mai bine spune adevărul Eva! Abia aştepţi să îngenunchezi în faţa mea şi să îmi lingi mâinile, nu-i aşa ? Ştii şi tu că femeia nu are nici un fel de mândrie în dragoste, va fi cel mai erotic lucru din viaţa ta, […].

  🙂

  • darklorelei zice:

   Am invatat de la tine sa cenzurez mesaje. Uneori marele scriitor cade prea mult in vulgaritate.
   Imi spui ca nu sunt „just another Eva” si apoi, un pic mai jos ma numesti din nou Eva. Come on…:))
   Si cu atitudinea asta tu vrei sa obtii nestemate? …. Eu cred ca tu te-ai obisnuit cu pietricele din rau, iar acum nici nu mai stii (in cazul in care ai stiut vreodata) cum sa te porti la vederea unei pietre cu adevarat pretioase.
   p.s. mie mi-ar placea sa am un leu ca pet.

 6. Xenonisis zice:

  Ai învăţat multe lucruri de la mine, nu numai să cenzurezi mesaje! De ce nu eşti sinceră ? Aminteşte-ţi de câte ori mi-ai dat dreptate în ultimele noastre conversaţii…

  Este evident însă că cenzura nu e elementul tău forte! Nu ai învăţat încă un aspect important, şi anume : „Ori cenzurezi tot, ori nimic…” Eşti o scumpă oricum!

  O piatră cu adevărat preţioasă se obţine prin şlefuire, valoarea ei -pe piaţă- ca obiect primordial e foarte scăzută, cred că ştii şi tu asta nu ? Nestematele – tot pietricele de râu sunt şi ele! Ce vrei să insinuezi? Că femeile preţioase nu sunt „smotocite” şi ele la fel ca toate celelalte? Ba chiar mai rău uneori!

  Din principiu, nu hrănesc trupul femeii cu poezie şi sufletul ei cu vulgarităţi! Desigur că femeia are nevoie de o anumită doză de romantism într-o relaţie, nimic de spus aici, dar romantismul în sine tot perversiune este, ba chiar cea mai înaltă formă de perversiune! Live with it, or else, jump from the highest building…

  Singura modalitate să ai un leu ca „pet” este să îl creşti în burtică nouă luni şi apoi să îl hrăneşti la sânul tău pentru vreo câţiva ani până creşte mare şi începe să îşi dorească carne în loc de lapte! Dar pentru asta trebuie să laşi un leu adult să îşi facă toate poftele cu tine, nu există altă alternativă viabilă…

  Hugs and kisses!

  Cheers!

  🙂

  • darklorelei zice:

   :)))))))) Xenon, nu esti normal! That’s why I like … to play with you.:P
   p.s. 1. Daca ti-am dat dreptate inseamna ca am invatat ceva de la tine?? Ce logica prin metode neclasice e asta?
   2. Pietricelele pretioase sunt tinute close to your heart, sunt iubite, pastrate si purtate cu grija, pe cand din cele din rau ne facem pavaje si le calcam in picioare.

 7. Xenonisis zice:

  Mă mir că nu ai mai cenzurat nimic, să înţeleg că ţi-a plăcut ideea cu puiul de leu ? De fapt tu singură mi-ai sugerat-o când ai pomenit de lesă… Ştii că unele mămici îşi ţin puii în lesă nu ?

  Nici tu nu eşti chiar normală dragă Lorelei… De fapt ce e normalitatea? Mici şi bere la iarbă verde cu plozii după tine? „Fake tears” la un concert pe muzică de Bach ? „Fake orgasm” în pat cu soţul ? Sau ce ?

  Şi apropo, dacă tot te vezi piatră preţioasă… Ce piatră eşti ? Rubin sau ce ? De fapt rubinul e piatră semipreţioasă nu? Sper să nu te ataci prea tare din atâta lucru!

  Kiss!

  🙂

  • darklorelei zice:

   Cenzurez excesul de vulgaritate.
   Pe tine cand erai mic te-a tinut mama ta in lesa?
   Multumesc pentru compliment. Ce de complimente imi faci, Xenon!
   Normalitatea este un pattern dictat de societate. Pana la urma fiecare decide cat de „normal” vrea sa fie.
   Rubinul chiar e o piatra pretioasa din cate stiu eu.
   Si daca „ma atac” eu (folosesc ghilimelele deoarece eu nu obisnuiesc sa folosesc expresii stereotipe care au aproape statut de argou) te vei speria tu? De ce, leule? Credeam ca iti place cravasa! 🙂

 8. Xenonisis zice:

  Chiar nu ştiu dacă m-a ţinut mama în lesă când eram mic, cert e că am scăpat de sub controlul părinţilor destul de devreme în viaţă…

  La tine “expresie stereotipă” este expresie stereotipă… 🙂 Adică foloseşti sintagma asta (expresie stereotipă) în fiecare al treilea comentariu… Chill out love, it’s just a blog… LOOOOOL

  Leu speriat ? Unde ai văzut tu aşa ceva ? Leul stă plictisit la umbră în timp ce leoaica aleargă sărăcuţa să îi aducă mâncarea la nas, mâncare din care tot el -LEUL- se înfruptă primul! Life’s great, for lions that is…

  Te-ai prins, îmi place să cravaşez trupul femeii iubite… Şi ţi-am spus deja cât de mult te iubesc eu pe tine nu ? LOOOOL

  Ştii, „obraznică” cum eşti Lorelei, ai reuşit în sfârşit să inspiri în mine un text interesant, s-a întâmplat aseară, m-am trezit cu textul deja conturat în minte, un efect cauzat de obicei de „o muză de calitate extra” … Dar nu am nici timp şi nici chef să scriu momentan, până nu primesc fotografia nu mă voi apuca de nimic!

  Nici nu pot scrie – fiindcă nu am nici cea mai vagă idee vizavi de felul cum arăţi! Nu ai putea să publici şi tu fotografia unei femei care seamănă foarte bine cu tine ? În felul ăsta poate vei reuşi să mă faci să scriu ceva! Nu de alta, dar macul ăla roşu din sus-ul paginii spune foarte puţine despre tine…

  Nu crezi că ar fi interesant -pentru amândoi- să vedem cât de muză eşti tu de fapt ?

  • darklorelei zice:

   Daca ai „scapat” inseamna ca ai fost in lesa. Asa s-ar explica dorinta ta de acum de a le pune pe reprezentantele sexului opus in lesa.
   Cred ca am folosit de doua ori acea sintagma. De fiecare data am folosit-o pentru a aduce critici si probabil de asta nu-ti e pe plac, Inaltimea Ta. 🙂
   Cravasa era la mine in mana. Banuiam ca vei intelege ce vrei tu.
   De ce scrie un scriitor? Care este motivatia ta? O poza??? What kind of author are you, Sir?:P
   p.s. Cat de muza as fi eu de fapt? Ce e Xenon? Ti-e teama ca as arata ca Muma Padurii cu doi dinti? Sau ai vrea sa fiu replica tangibila a Evei … Longoria …? 😛
   By the way, am auzit pe cineva spunand odata ca frumusetea sta in ochii privitorului. … Apropos, cum sunt ochii tai, Xenon?

 9. notsent zice:

  :))))
  Cum ? Tu nu ai fost curioasa sa-i vezi pozele? Poate iti starnea interesul. 😛
  Oricum, facebook-ul a devenit un fel de mIRC cu martori. :))

  • darklorelei zice:

   Pe mine ma face curioasa mintea unui om. Ambalajul nu este asa important. (Bine, acum depinde si de ce scopuri urmaresti. :P) Vad insa ca la majoritatea punctul de plecare este ambalajul.
   Cu Facebook-ul nu stiu ce sa zic… dar eu nu adaug in lista de prieteni decat persoane pe care le stiu deja din viata reala.

 10. Xenonisis zice:

  Eva Longoria nu arată rău ca ambalaj dar nu îmi plac genunchii ei…

  Dacă tot e pe alese, inevitabil ajung iar la Cheryl Cole… Eva, de ce nu vrei tu să semeni cu ea ?

  De unde reiese că îmi plac englezoaicele! Nu ştiu de ce dar englezoaicele şi româncele au cel mai mare impact asupra mea! De ce oare ?

  On second thought, greşesc, nu îmi plac englezoaicele… Îmi place Cheryl Cole…

  Cum sunt ochii mei ? În ce sens ?

  • darklorelei zice:

   Initial am vrut sa o mentionez pe Cheryl. Dar apoi m-am gandit ca ea trebuie sa fie unica pentru tine si nu vrei sa o compari cu nimeni. Ciudat e ca tu te-ai multumi si cu un duplicat al ei. (da, stiu: tu nu ai zis duplicat, ci vrei doar sa-i semene cineva …:P)
   Cum sunt ochii tai … sub toate aspectele care iti trec prin minte, mare scriitor.
   p.s. Ti-ai facut un obicei din a incerca sa ma privezi de individualitate/identitate spunandu-mi Eva. Nu stiu daca acum o faci intentionat sau din ignoranta, dar daca se va mai intampla o singura data va fi ultimul lucru pe care mi-l vei mai spune!
   A morning kiss for you!:)

 11. Xenonisis zice:

  Ochii mei sunt căprui, mari, inteligenţi şi cam neregulaţi, mai ales când sunt singur şi patul îmi e gol, mai tot timpul sunt obosit…

  Am observat că eşti atentă cu mine când vine vorba de Cheryl Cole, îmi place asta la tine…

  Ochii tăi cum sunt, „primă femeie preţioasă de pe Terra”?

  Şi încă o întrebare… Îţi plac merele Lorelei ?

  Hugs and kisses!

  🙂

  • darklorelei zice:

   Daca ochii sunt neregulati mai ales cand esti singur si patul e gol atunci cum vezi lumea? Neregulata? 😛 (aoleoooo, m-am molipsit de la tine … i’m blushing)
   Ochii mei? Caprui … frumosi dupa unii, de nepatruns dupa altii.
   p.s. despre ultimele doua intrebari: Marul ala trebuia sa-l primeasca Adam in cap. (Nu pot insa sa nu apreciez eleganta, subtilitatea si istetimea cu care insinuezi stii tu ce prin acele intrebari.)

 12. afkafk zice:

  dom’le ce sa zic? treaba socotita cu feisbucu asta… maxim pericol pentru nepriceputi, cruda capcana pentru domnite,buna ocazie de etalat cocalarism siiiiiiii…..nu pot uita de bucuria pe care mi-ar putea-o oferi prin a ma „aduce aproape” de toti neavenitii pe care am ales sa nu-i mai vad atatia ani. maine imi fac cont! doua ca sa fiu sigur ca nu ratez ceva, si daca mai fac rost de bani din alocatia copilului il fac si pe al treilea 🙂

  • darklorelei zice:

   :)))) ai dreptate! este o mare prostie, dar este una la moda! tare adevarata aia cu „bucuria pe care mi-ar putea-o oferi prin a ma “aduce aproape” de toti neavenitii pe care am ales sa nu-i mai vad atatia ani”. 😛
   p.s. ai grija ca au un sistem bine pus la punct si la cea mai mica banuiala ca nu ar fi contul cu datele reale ti-l suspenda.

   • afkafk zice:

    haha!!! gata si scuza! ” ce sa fac mon cher? eu, mitoman diagnosticat, am declarat ca-s roman si la descriere am zis ca-s cinstit…maxima suspiciune STOP asa ceva nu s-a vazut STOP concluzie trasa date fals STOP anulat de graba cont STOP”
    si ete asa am scapat si de povara asta a modei, ca tare fudul mai estem noi romanasii…

   • darklorelei zice:

    nu-i nimic! poti relua oricand procesul cu date si descriere noi. :))))

 13. Xenonisis zice:

  Ştii Lorelei, dacă eram Adam, primul bărbat de pe Pământ… Şi Eva mi-ar fi oferit mărul dăruit de şarpe, l-aş fi mâncat oricum, chiar dacă eram conştient de iminenta trădare… Pentru femeia iubită aş mânca şi o ladă de mere oricând, indiferent de consecinţe… LOOOOL

  De fapt nu mi-a păsat niciodată de consecinţe în viaţă, mi-am văzut de pasiunile mele şi atât…

  Şi până la urmă, dacă îţi place tipa, ce mai contează rezultatul final? Oricum, toate femeile oferă „mere otrăvite” bărbaţilor, mai devreme sau mai târziu… LOOOOOL

  Iar Raiul trebuie că e un loc foarte plictisitor! Ce să facă un tip ca mine acolo ? Trimite-mă în Iad iubito, în lavă fierbinte, să îmi câştig existenţa în Iad prin suferinţă! Poate aşa voi scăpa şi de dorinţa asta sexuală care mă înnebuneşte de cap, aici pe Pământ! Poate în lavă sau smoală topită o să îmi treacă cheful de fustă!

  Iubesc femeia tocmai pentru egoismul ei caracteristic! Mie îmi lipseşte egoismul ăsta feminin, pur şi simplu nu există nici în sufletul nici în mintea mea! De aceea sunt atras de „fusta” asta ambalată şi parfumată ca o floare – femeia! Fiindcă are o calitate în plus faţă de mine, calitate ce se numeşte egoism!

  De aceea – cele mai frumoase clipe din viaţa mea le-am petrecut mereu în compania unei femei foarte frumoase! Nu mă pot îmbăta altfel, nu pot gusta viaţa altfel, decât privind în ochii ei de piatră preţioasă…

 14. Xenonisis zice:

  Nu ai spus tu că îţi pasă numai şi numai de tine şi de nimeni altcineva, înainte să îmi spui Adio ? Sper să nu fie nevoie să îţi reproduc exact citatul cu pricina, ar fi culmea să nu îţi mai aminteşti ce vorbeşti pe bloguri… 🙂

  O persoană altruistă nu poate gusta la fel de bine viaţa ca una egoistă, de aceea egoismul este o calitate aici pe Pământ! În Rai poate altruistul are de câştigat, ce ştiu eu ? Dar aici pe Pământ egoistul e mai fericit, always…

  Kiss de noapte bună!
  🙂

 15. Xenonisis zice:

  Ce ar fi să ne oprim? A deviat discuţia rău de tot şi nu mă simt bine, din contra… Probabil nici tu nu te simţi prea bine… LOOOOOOL

  Eu sunt după câteva luni de lipsă, numai normal nu sunt acum… Uite, îţi dau dreptate, literar şi fizic vorbind sunt anormal în perioada asta… Nu mă mai băga în seamă, mai bine ascultă „Să nu crezi nimic” de Iris…

  Şi nu înţeleg de ce insişti atât să înţelegi şi să îmi răspunzi la toate frustrările care îmi vin în minte, de ce vrei să ai ultimul cuvânt mereu??? Let it go love… 🙂

  • darklorelei zice:

   Eu ma simt foarte bine. Poate fi obositoare si interminabila o discutie cu mine daca sunt provocata de o minte isteata si deschisa.
   De ce vreau sa am mereu ultimul cuvant? Dar tu de ce vrei sa ai ultimul cuvant?
   Ai dreptate. Sa ne oprim. Am transformat pagina asta intr-o fereastra de chat. Probabil acum ma vor parasi si putinii vizitatori pe care ii aveam. 😛
   Anyway … all the best wherever you are! And keep writing! I’m sure you’ll find a lot of muses for that!

 16. Xenonisis zice:

  Dacă tu te simţi bine, eu nu m-aş opri chiar acum… Dar remember, tu decizi asta şi nu eu, sunt pe blogul tău, eşti suverană… 🙂

  Să ştii că eu am efect de tornadă în viaţa femeilor cu care întreţin relaţii verbale sau altfel! Dacă vei continua să vorbeşti cu mine ai să rămâi singură, mai devreme sau mai târziu… Exceptând cazul în care mă vei ademeni să ajung lângă tine, lucru destul de improbabil…

  Am ajuns la concluzia că te-aş vrea ca soră lângă mine, aş vrea să am o soră ca tine! Ca iubită nu ştiu dacă ne-am înţelege, probabil ne-am iubi nebuneşte şi ne-am certa în tot restul timpului…

  Dacă am fi frate şi soră însă, well, am putea vorbi despre tehnici de dresaj şi chestii de genul ăsta, ar fi cool nu ? LOOOOOOOL

  Nu îţi bate căpuşorul ăla frumos cu traficul! Să fii fericită dacă ai un vizitator pe zi măcar, pe blog! Conform legilor lui Murphy, dacă intră numai un tip pe blogul tău în fiecare zi, ăla este exact cel ALES de Univers pentru tine! 🙂

  Referitor la muze, din păcate nu prea pot scrie nimic în perioada asta! Aş vrea să scriu pentru tine dar eşti cu mult prea încăpăţânată ca să mă inspiri! Mă arunci din şa când îmi e lumea mai dragă!

  Vorba cântecului…. „Aşa eşti tu…”

  Cheers!

  • darklorelei zice:

   Ba vrei sa te opresti, ba vrei sa continui.
   Cand imi spui „iubito”, cand ma vrei muza, cand ma vrei sora. (Discutiile ca frate si sora nu ar fi cool pentru ca le-ar lipsi tensiunea asta)
   Tu esti nehotarat de obicei sau discutiile cu mine ti-au zdruncinat niste idei?
   p.s. Cu mine ai fi aflat multe lucruri despre tine, but you’re not prepaired!
   Hugs and kisses! Take care! 🙂

 17. drstoica zice:

  Vrei sa fii prietena mea? :))

 18. eumiealmeu zice:

  ador schimbul de replici de la acest post. ce bine e să fii „tânăr şi ferice”, precum poeţii odată… să fiţi fericiţi, drăguţilor, că inteligenţi sunteţi. rău de tot!

  • darklorelei zice:

   multumesc … cred ca au devenit mai interesante comentariile decat articolul in acest caz. 🙂

   • Xenonisis zice:

    1. Makes you think, isn’t it ? De ce au devenit comentariile mai interesante ca articolul în sine ?

    2. Lorelai, tu nu suferi de indigestie ? Nu de alta, dar la câte diacritice „papi” în fiecare post, mărturisesc că sunt niţel îngrijorat de silueta ta… LOOOOOOOOL

    Aş fi ”prepared” de orice, mai puţin de o muză supraponderală!

   • darklorelei zice:

    1. Poate pentru ca dialogul e mai usor de citit decat descrierea. Sau poate pentru ca Xenon e asa de interesat … pardon, interesant.
    2. Nu mi-am scris lucrarea de licenta sau disertatia cu diacritice si tu vrei sa le folosesc pe blog? :))))))
    Nu-ti face griji pentru silueta mea. Eu nu ma consider grasa la 48 kg si 1.64 inaltime. Nu pot sa spun acelasi lucru despre cei ce au 1.92 si 100 kg. 😛
    Da, m-ai prins cu acel cuvant. Eram grabita sa imi iau ramas bun, cred … sau poate pentru ca in foile mele matricole scrie rusa, nu engleza (asta ca sa fii tu multumit ca am gresit).
    No, you’re not! (pana si conditionalul-optativ folosit de tine o arata!)

   • Xenonisis zice:

    Da, Xenon e interesant, nimic de spus aici, nu pot să te contrazic…

    Dacă ar şti Xenon şi vârsta sirenei, culoarea părului şi alte amănunte intime (?)… Dacă ar primi şi el măcar o fotografie, ce bine ar fi…

    Eu am peste 1,92 dragă, citeşte şi tu mai atent detaliile despre mine! În ultima vreme am mai slăbit, fără femeie slăbesc 5-10 kg automat, nu ştiu de ce, sufăr rău de tot… Lângă o femeie cu trăsăturile tale însă, mă îngraş cu 5 kilograme din prima săptămână! Desigur – asta numai dacă ştie să gătească bine respectiva, altfel nici nu o accept în patul meu!

    Că tot veni vorba de mâncare, tu ştii să găteşti Lorelei ? Sau te pricepi numai la disertaţii ştiinţifice?

    Şi la greutatea ta, ce fel ai de gând să aduci pe lume puiul de leu ? Dacă seamănă cu mine ai încurcat-o la propriu! Nu ţi-e frică?

    Poate ar fi cazul să îţi cauţi bărbaţi mai mici de statură!

    Hmmm, la 48 de kilograme/1,62 cm nu prea mai contează ce scrie pe foile tale matricole… Hell, nici nu te simt dacă te ţin în braţe, vei fi jucăria (vie) perfectă! O singură nedumerire mai am:

    Fiind aşa mică şi firavă Lorelei, cum îţi permiţi să fii aşa „obraznică” în faţa unul leu matur ??? 🙂 LOOOOOOOL

   • darklorelei zice:

    Gulliver, eu am 1.64 nu 1.62. Orice centimetru conteaza, nu-i asa?:P
    Parul meu? Saten inchis … uneori drept, alteori ondulat dupa cum are el chef sau dupa cum am eu.
    Varsta? Apropiata de a ta, dar mai mica.
    Incep sa cred ca tie iti cam surade ideea cu leul cel mic. (In facultate aveam un prof inalt de aprox. 2 m pe care il vedeam plimbandu-se cu fiul lui care avea vreo 3-4 ani. Mi-a ramas in minte imaginea aceea: un urias tinand de mana un strumf asa mic!)
    Despre gatit: daca vreau – stiu!
    Eu nu caut barbati! Vin ei singuri dupa mine! (daca se incumeta :)))) )
    Leu matur? :))))))))) In afara informatiilor date de el si a unor scrieri de pe blog, eu nu stiu cat de matur e leul asta!
    p.s. Sunt cum vreau cu cine vreau, my lion king! LOOOOOOOOOL (:P:))) )

  • Xenonisis zice:

   Mulţumim de complimente! (îndrăznesc să vorbesc şi în dreptul „Evei” aici, iar o să îmi tune şi fulgere că o privez de identitate, asta e, încă e foarte tânără şi sălbatică „căprioara” asta numită Lorelei).

   În viziunea mea „tânăr, poet şi ferice” poţi fi la orice vârstă, chiar nu are legătură cu vârsta – fericirea!

   Toate cele bune!

   • darklorelei zice:

    Ai folosit ghilimelele. Ce ingenios! Dar ai grija sa nu aluneci: esti pe marginea prapastiei!
    Nimeni nu vorbeste in numele meu daca nu are procura! Am fost noi vreodata la notar pentru asa ceva, Xenon?

 19. Ilana zice:

  daă n-a încercat cineva să te agațe pe blog, degeaba. Feisbucul nu mai e rețea de socializare, este deja site matrimonial.

 20. Xenonisis zice:

  Lorelei, nu numai că ai muşcat cârligul pe care l-am aruncat în apă după tine, l-ai înghiţit cu totul! Acum tot ce îmi rămâne să fac este să scot sirena din mare şi să o azvârl goală… în patul din dotare!

  Lion King ? Hai Lorelei, nu fi timidă, îngenunchează în faţa regelui tău, aici pe blog, de faţă cu toată lumea!

  Kiss… 🙂

  • darklorelei zice:

   :)))))))) Xenon, te amagesti singur DIN NOU! Mereu cazi in propriile capcane.
   Iti trebuie mult mai mult sa ma poti prinde pe mine! And I don’t think you can! … my lion king :P:))

 21. Bogdan cel Nazdravan zice:

  Asa, ca observator impartial si impertinent, imi permit sa marchez scorul celor mai belicoase declaratii de dragoste vazute vreodata de mine:
  Silfida nastrusnica vs. Poetul obsedat 1-0
  Motiv: lipsa totala de tact a lui Xenon, Adam, Adonis, Lion King si alte personaje secundare si imaginare.
  Sorry, dar daca nu vroiati comentarii de genul asta, nu le puneati pe ale voastre 😛
  Un sfat pentru asa-numitul scriitor: mai baiete, nu stiu ce virsta ai, dar un barbat care isi varsa in public admiratia nestapinita pentru femei (asa cum o faci tu, cu patul in mijlocul curtii) e cel putin dizgratios si… suspect. Nu vad nici un motiv de lauda in a-ti da drumul la gura atunci cind te masturbezi, si probabil ca nici femeile nu vad.
  Si un sfat prietenesc pentru Silfida: fierbe-l draga, ca merita! Ai grija doar la stropii fierbinti 🙂

  • darklorelei zice:

   Ouch! 😐 The last one hurt!
   In tot schimbul asta ametitor de replici afirmatiile tale vin ca un dus rece, Bogdan. 😛
   Da, e un risc pe care mi l-am asumat. Asa ca daca am acceptat sa fac asta in vazul lumii, nu am decat sa accept si opiniile celor care urmaresc discutia.
   Xenon pare un tip foarte inteligent caruia ii place sa impinga limitele dincolo de extrem. Este imatur insa. Sper ca parerea ta sa nu starneasca un nou razboi aici. 🙂

 22. Bogdan cel Nazdravan zice:

  Yup, they always call me the master of disaster 😀
  Oricum, e interesant acest Xenon. Din blogul lui facut cu scopul declarat de a-si gasi „muza” (pentru ce?), impinzit de poze cu carne feminina, nu mi-am dat seama cit e de inteligent dar mi-am dat seama de altceva. Si cred ca ma pricep destul de bine la oameni pentru a nu spune cu voce tare :))

  • darklorelei zice:

   Am uitat… Silfida nastrusnica va multumeste pentru scor, Marite Juriu! Desi din cate imi dau seama, punctul nu e rezultat din „calitatile” ei, ci este obtinut din lipsa lor la Xenon. 😛

 23. Bogdan cel Nazdravan zice:

  Marele Juriu jura ca nu poate aprecia obiectiv calitatile unei fiinte radical diferite (fara nici o ofensa), dar poate intui pur masculin Problemele (cu P de la Patologic) ale celor asemenea. Cam asta era ideea. Tot timpul m-au fascinat tipii care se declara gata sa ofere TOTUL femeilor, dar nu sint capabili sa fie cu vreuna. Paradoxal, nu? Sau… patologic 🙂

 24. Florin Iepan zice:

  După acest șir de comentarii ar trebui să scrii un articol despre „Cum se agață pe wordpress” sau… „WordPress – The chance to be Dark” 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s