Alti nervi …

M-a sunat B. Din nou. Ma suna cam des in ultima vreme. Se pare ca ii e dor de mine. Va fi in tara in scurt timp. Din pacate pentru el, e bad timing si nu numai.
De ce l-as vrea pe unul care, atunci cand ii povestesc din tot sufletul despre nu stiu ce problema existentiala care ma macina, schimba brusc subiectul intreband de vreme?
De ce l-as vrea pe unul care, atunci cand cer comunicare, pe el il spuca somnul? Dar asa de rau incat nu mai poate articula decat cuvinte monosilabice sau mai rau, onomatopee! Oare si daca i-as cere sex tot asa ar reactiona? :))))
De ce l-as vrea pe unul care, in loc sa ma sustina, ma trage in jos? Doar pentru ca este el un complexat, incompetent si frustrat!
Si nu, nu vreau pe niciunul din sfera mea de cunoastere! Pentru ca fie sunt extrem de neinteresanti si plictisitori, fie principiile si modul lor de a vedea lumea trec paralel pe langa ale mele si deci fara nicio sansa de intersectare!

P.S. Aaaaaahh! Cred ca stiu raspunsul la intrebarile de mai sus! Pentru sex! What else can he offer?

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

11 răspunsuri la Alti nervi …

  1. Florin zice:

    Mda, ai găsit și răspunsul la marea dilemă a omului, de ce se căsătoresc oamenii doar pentru sex?… fiindcă altceva nu văd interesant la partener/ă 🙂 … și cum ar putea să vadă ceva interesant dacă nu caută?… evident că nu pot. E ca la un supermarket nou deschis unde mergi din curiozitate să vezi ce marfă au fără vreun țel anume și tot ce vei găsi sunt lucruri inutile care îți atrag privirea și interesul pentru că sunt ambalate fain… iar când ajungi cu el acasă constați că doar ambalajul e de haznă, restul e umplutură 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s