Gânduri toxice

Da, mi-a fost dor de tine. Deveniseși cumva un alter ego. Erai o imagine în oglindă pe care mă obișnuisem să o privesc zilnic. Dar erai toxic. Îmi slăbeai și puțina încredere pe care o mai aveam în mine. De ce făceai asta? Poate pentru că tu însuți nu ai încredere în tine. Sau poate … Dar nu mai fac psihanaliză! Tu din mintea mea ești altfel. Tu din mintea mea ai reacționa altfel. Tu din mintea mea ești cald și bun, puternic și atent, spontan și jucăuș. Tu din mintea mea ești doar o plăsmuire a imaginației.

O parte din mine te disprețuiește. O parte vrea să te ierte. Ai fi putut repara lucrurile. Nu știu de ce ți-aș fi iertat și asta dacă ai fi cerut-o. Poate pentru că îmi păreai rănit, defect. Sau poate pentru că … M-am întrebat adeseori de ce ție ți-am tolerat limitele, de ce ți-aș fi iubit defectele. Nu am găsit niciun răspuns.

A trecut timp, mi-am găsit rațiunea. Întotdeauna o găsesc dacă aștept să se aștearnă praful. Așa funcționez eu: cu cât trece mai mult timp, cu atât mă depărtez mai mult, iar șansele de reparare tind spre zero. Cu lacrimi în ochi, mi-am smuls cu dinții o bucată din piept și ți-am scuipat-o în față. Am plâns de durerea mutilării. Am plâns de ciudă, de nervi și neputință. Am plâns pentru mine, dar și pentru tine, pentru că a trebuit să-ți fac asta. Imaginează-ți că până și acum era important cum îți este! Da, mă întreb uneori cum îți este, mă mint că nu-mi pasă … Până la urmă cine ești tu și ce vrei? Ce vreau eu? Ce aș mai vrea acum?

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s